Got it

Why Does the TE Tunnel to Be Bound Fail to Be Found After the tunnel binding Command Is Configured?

Latest reply: May 11, 2017 00:16:22 1185 1 0 0 0
Why Does the TE Tunnel to Be Bound Fail to Be Found After the tunnel binding Command Is Configured?
  • x
  • convention:

Adamcolob
Created May 11, 2017 00:16:22

You should check:

Whether the value of the destination parameter in the tunnel binding command is consistent with the destination address of the tunnel. If they are inconsistent, the tunnel binding operation fails.
Whether the MPLS TE tunnel to be bound is configured in advance and the mpls te reserved-for-binding command is configured in the tunnel interface view.
View more
  • x
  • convention:

Comment

You need to log in to comment to the post Login | Register
Comment

Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " User Agreement."

My Followers

Login and enjoy all the member benefits

Login

Block
Are you sure to block this user?
Users on your blacklist cannot comment on your post,cannot mention you, cannot send you private messages.
Reminder
Please bind your phone number to obtain invitation bonus.