Got it

Unable to load CLI in ENSP. ENSP Version 510 , Windows 8.1 Pro

Created: Jul 24, 2018 06:56:50Latest reply: Jul 24, 2018 17:26:38 960 4 1 0 0
  Rewarded HiCoins: 0 (problem resolved)
Unable to load CLI in ENSP. It only showing ########



ENSP Version 510 , Windows 8.1 Pro


Same problem with users on windows 10.
  • x
  • convention:

Featured Answers
Gabo
Created Jul 24, 2018 17:26:38

Hi there!


Problem


After a user starts an AR, right-clicks the AR icon to select CLI and waits for several minutes, #### is displayed ceaselessly.

Please review the following:

 
1. Check the virtual network adapter settings.

2. Check the virtual network adapter properties.

3. Check the firewall settings.

4. Check the anti-virus software.

5. Check the installation directory of VirtualBox.

6. Check the hardware virtualization settings.

For detail information, follow this path:


Chose eNSP > Help > FAQ > How to solve the problem AR start failure?

View more
  • x
  • convention:

All Answers
m80047048
m80047048 Created Jul 24, 2018 07:10:23

Please uninstall virtual box completely and install latest version, then try again
https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
View more
  • x
  • convention:

WheatGrass
WheatGrass Created Jul 24, 2018 07:14:44

Please check on the virtual network adapter settings.
View more
  • x
  • convention:

Hamid_84102332
Hamid_84102332 Created Jul 24, 2018 09:30:34

also you can check if virtualization is enabled on your computer
View more
  • x
  • convention:

Gabo
Gabo Created Jul 24, 2018 17:26:38

Hi there!


Problem


After a user starts an AR, right-clicks the AR icon to select CLI and waits for several minutes, #### is displayed ceaselessly.

Please review the following:

 
1. Check the virtual network adapter settings.

2. Check the virtual network adapter properties.

3. Check the firewall settings.

4. Check the anti-virus software.

5. Check the installation directory of VirtualBox.

6. Check the hardware virtualization settings.

For detail information, follow this path:


Chose eNSP > Help > FAQ > How to solve the problem AR start failure?

View more
  • x
  • convention:

Comment

You need to log in to comment to the post Login | Register
Comment

Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " User Agreement."

My Followers

Login and enjoy all the member benefits

Login

Block
Are you sure to block this user?
Users on your blacklist cannot comment on your post,cannot mention you, cannot send you private messages.
Reminder
Please bind your phone number to obtain invitation bonus.
Information Protection Guide
Thanks for using Huawei Enterprise Support Community! We will help you learn how we collect, use, store and share your personal information and the rights you have in accordance with Privacy Policy and User Agreement.