Problem With Modem

Latest reply: Sep 10, 2014 01:00:41 1423 1 0 0

Am having a problem with my Quick Net 4G modem , I had reset it as forgot my password .After resetting when I scanned for my wifi It shows WIFI SSID as HW-E5172-E6E1 and the password on the bottom of the modem is DEGJRQQMYO , but when I entered it ,It says authentication error 'Password Mismatch . Can You Please help me about this Problem . 

Is it Manufacturers problem ?

  • x
  • convention:

user_2790689
Created Sep 10, 2014 01:00:41 Helpful(0) Helpful(0)

HW-E5172 is not our product,our forum is service to enterprise product.

I find this , hope it can help you.

http://consumer.huawei.com/en/support/faqs/index.htm

 

If your modem have problem in the future , you can visit this link. 

 For mobile & home device issue, pls refer to:

Support: http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=index

 

  • x
  • convention:

Reply

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Login and enjoy all the member benefits

Login and enjoy all the member benefits

Login