Ping failed after configuring the URPF

Created: Sep 26, 2019 07:07:31Latest reply: Sep 27, 2019 08:37:32 261 10 0 0
  Rewarded HiCoins: 0 (problem resolved)

Pinging is successful before the urpf configuration, but failed after configuring the urpf on the access interface. The only changed configuration is the additional urpf checking. What is the potential reason, coule you guys help me?


  • x
  • convention:

All Answers
user_3445655
user_3445655 Created Sep 27, 2019 08:37:32 Helpful(0) Helpful(0)

Posted by chenhui at 2019-09-27 08:36 Yes, I think that is the reason. URPF wouldn’t check the default route by default. If you want th ...
OK, I'll try that. Thanks
  • x
  • convention:

12
Back to list

Comment

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!

My Followers

Login and enjoy all the member benefits

Login and enjoy all the member benefits

Login