OLT SERVICE CONFIGURATION

Latest reply: Jun 22, 2016 05:26:03 1129 2 0 0

Hello all,

I have a problem when I check the provisioning status of my HG8245H.

It keeps on failing. But my internet is working fine.

 

I asked my friend to check.  For him it is fine. 

my ISP thinks everything is ok. But surely they must do something to fix this ?

Any views or idea ?


Thanks

 

This article contains more resources

You need to log in to download or view. No account?Register

x
  • x
  • convention:

user_235153
Created Jun 22, 2016 00:44:37 Helpful(0) Helpful(0)

帮你顶一下
  • x
  • convention:

shehzad7860
Created Jun 22, 2016 05:26:03 Helpful(0) Helpful(0)

Reply 2 #

Are you saying it is a binding error ? How to fix that problem?

 

very sorry I do not read Chinese language well.

 

 

  • x
  • convention:

Reply

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Login and enjoy all the member benefits

Login and enjoy all the member benefits

Login