Got it

MPLS L2VC configuration

Created: Oct 21, 2017 07:02:24Latest reply: Sep 21, 2018 02:41:18 3757 4 0 0
  Rewarded HiCoins: 0 (problem resolved)

Hi, everybody!


This post enquires about the MPLS L2VC configuration. Please see more details below.


ISSUE DESCRIPTION


I've configured MPLS and it's working fine, but L2VC is not working:


<Katwaria>display interface XGigabitEthernet 0/0/1.88
XGigabitEthernet0/0/1.88 current state : UP
Line protocol current state : UP
Description:
Route Port,The Maximum Transmit Unit is 1500
Internet protocol processing : disabled
 L2VPN connection of the main PW is down
 L2VPN connection of the second PW is down
Current system time: 2017-10-21 06:17
    Last 300 seconds input rate 0 bits/sec, 0 packets/sec
    Last 300 seconds output rate 0 bits/sec, 0 packets/sec
    Realtime 0 seconds input rate 0 bits/sec, 0 packets/sec
    Realtime 0 seconds output rate 0 bits/sec, 0 packets/sec
    Input: 0 packets,0 bytes,
           0 unicast,0 broadcast,0 multicast
           0 errors,0 unknownprotocol
    Output:0 packets,0 bytes,
           0 unicast,0 broadcast,0 multicast
           0 errors
    Input bandwidth utilization  :    0%
    Output bandwidth utilization :    0%


Someone please help me with regards to the MPLS L2VC configuration. Thanks!

  • x
  • convention:

Featured Answers

Recommended answer

Martian_superman
Created Sep 16, 2018 11:42:36 Helpful(0) Helpful(0)

Hello there!

Please check the configuration - whether both sides have the same parameters such as MTU, TAG mode, etc.

It is better to paste your configuration or contact your Huawei TAC.


You can send an email to eusupport@huawei.com.
View more
  • x
  • convention:

All Answers
user_2844477
user_2844477 Created Oct 21, 2017 21:53:21 Helpful(0) Helpful(0)

Please post all related configuration so we can help you out.
View more
  • x
  • convention:

Martian_superman
Martian_superman Created Sep 16, 2018 11:42:36 Helpful(0) Helpful(0)

Hello there!

Please check the configuration - whether both sides have the same parameters such as MTU, TAG mode, etc.

It is better to paste your configuration or contact your Huawei TAC.


You can send an email to eusupport@huawei.com.
View more
  • x
  • convention:

cassiombc
cassiombc Created Sep 20, 2018 16:38:11 Helpful(0) Helpful(0)

HI, post your configurations please.
View more
  • x
  • convention:

Cássio Cavalcante
Mark.hu
Mark.hu Created Sep 21, 2018 02:41:18 Helpful(0) Helpful(0)

Hi, post your detail configurations please.
View more
  • x
  • convention:

Comment

You need to log in to comment to the post Login | Register
Comment

Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."

My Followers

Login and enjoy all the member benefits

Login

Huawei Enterprise Support Community
Huawei Enterprise Support Community
Block
Are you sure to block this user?
Users on your blacklist cannot comment on your post,cannot mention you, cannot send you private messages.
Reminder
Please bind your phone number to obtain invitation bonus.