LACAP STATIC MODE does not work.

Latest reply: Feb 27, 2013 15:07:45 2208 1 0 0

LACP static mode does not work . Below is the configuration of two routers:



[Huawei]disp current-configuration 
#
sysname Huawei
#
lacp priority 100
#
aaa
 authentication-scheme default
 authorization-scheme default
 accounting-scheme default
 domain default
 domain default_admin
 local-user admin password cipher OOCM4m($F4ajUn1vMEIBNUw#
 local-user admin service-type http
#
firewall zone Local
 priority 16
#
interface Eth-Trunk1
 mode lacp-static
 lacp preempt enable
 max active-linknumber 2
 lacp preempt delay 20
#
interface Ethernet0/0/0
#
interface Ethernet0/0/1
#
interface Serial0/0/0
 link-protocol ppp
#
interface Serial0/0/1
 link-protocol ppp
#
interface Serial0/0/2
 link-protocol ppp
#
interface Serial0/0/3
 link-protocol ppp
#
interface GigabitEthernet0/0/0
 eth-trunk 1
 lacp priority 100
#
interface GigabitEthernet0/0/1
 eth-trunk 1
 lacp priority 100
#
interface GigabitEthernet0/0/2
 eth-trunk 1
 lacp priority 150
#
interface GigabitEthernet0/0/3
#
wlan
#
interface NULL0
#
user-interface con 0
user-interface vty 0 4
user-interface vty 16 20
#
return



[Huawei]disp current-configuration 
#
sysname Huawei
#
lacp priority 100
#
aaa
 authentication-scheme default
 authorization-scheme default
 accounting-scheme default
 domain default
 domain default_admin
 local-user admin password cipher OOCM4m($F4ajUn1vMEIBNUw#
 local-user admin service-type http
#
firewall zone Local
 priority 16
#
interface Eth-Trunk1
 mode lacp-static
 lacp preempt enable
 lacp preempt delay 20
#
interface Ethernet0/0/0
#
interface Ethernet0/0/1
#
interface Serial0/0/0
 link-protocol ppp
#
interface Serial0/0/1
 link-protocol ppp
#
interface Serial0/0/2
 link-protocol ppp
#
interface Serial0/0/3
 link-protocol ppp
#
interface GigabitEthernet0/0/0
 eth-trunk 1
 lacp priority 100
#
interface GigabitEthernet0/0/1
 eth-trunk 1
 lacp priority 100
#
interface GigabitEthernet0/0/2
 eth-trunk 1
 lacp priority 150
#
interface GigabitEthernet0/0/3
#
wlan
#
interface NULL0
#
user-interface con 0
user-interface vty 0 4
user-interface vty 16 20
#
return


  • x
  • convention:

StarOfWest
Created Feb 27, 2013 15:07:45 Helpful(0) Helpful(0)

can you please share some details about this?

eth-trunk doesn't go UP?

On what devices you are testing?

  • x
  • convention:

Reply

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Login and enjoy all the member benefits

Login and enjoy all the member benefits

Login