[fill word] A lot of er_bad_os errors appear on the 8G switch port

182 0 17 14

There are many er_bad_os errors on the 8G switch port.

202505ak9e1e1mgm9joek6.png?image.png

The other port 47 port does not have this error count:

202541g33u5v1wuw2xwvor.png?image.png

When the 8G switch port is connected to the HBA, you need to set the fillword mode to 3.

202620f3k22d33sioci9km.png?image.png

use command portcfgfillword

202648akkp2a6m2j7g7lm8.png?image.png

For the 8G platform, the recommendation is set to 3. If the customer already has a service running, in order not to affect the service, the passive value is set to 1, that is, the next time the client port is back online or the connection is reset.



  • x
  • convention:

Comment

You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Login and enjoy all the member benefits

Login and enjoy all the member benefits

Login