Got it

erro mode button

Latest reply: Mar 23, 2016 02:56:17 1467 1 0 0

hold button  for more than. then all mode indicators are steady green, However when you press the button does not light up all the LEDs to access the web interface

  • x
  • convention:

who_knows
Created Mar 23, 2016 02:56:17 Helpful(0) Helpful(0)

Maybe the device is not in the factory settings, so you cannot use console to access switch before useing "MODE" button to access web interface

View more
  • x
  • convention:

Comment

You need to log in to comment to the post Login | Register
Comment

Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."

My Followers

Login and enjoy all the member benefits

Login

Huawei Enterprise Support Community
Huawei Enterprise Support Community
Block
Are you sure to block this user?
Users on your blacklist cannot comment on your post,cannot mention you, cannot send you private messages.
Reminder
Please bind your phone number to obtain invitation bonus.