Why system-view command cannot be run after the password authentication or non-password authentication is configured for the Telnet connection?

Created Apr 07, 2017 08:40:46Latest reply Apr 07, 2017 14:08:01 678 1 0 0
Why system-view command cannot be run after the password authentication or non-password authentication is configured for the Telnet connection?
  • x
  • convention:

Adamcolob     Created Apr 07, 2017 14:08:01 Helpful(0) Helpful(0)

The cause is that the configuration is incorrect in the VTY user interface view. To be specific, the privilege level of a user is low, and the user cannot run the high-level commands. To rectify the fault, you need to run the user privilege level 3 command to change the user privilege level to level 3.
  • x
  • convention:

Responses

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice:To ensure the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but not limited to politically sensitive content, content concerning pornography, gambling, drug abuse and trafficking, content that may disclose or infringe upon others' intellectual properties, including commercial secrets, trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy. Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see“ Privacy Policy.”
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Fast reply Scroll to top