Unable to Assign IP Address to L3 Interface on S5700

Created: May 3, 2015 21:09:44Latest reply: May 26, 2015 20:01:26 1297 3 0 0

Hi,

I am trying to assign IP address on a L3 interface on S5700. Before converting interface to L3, it was a switch-port. I gave "undo portswitch" command and it executed successfully. But now I cannot assign IP address to physical interface. Is this some kind of bug? Any help will be much appreciated.

Note: I can already use SVIs (Switched Virtual Interfaces) to simulate routed interface but it is not desired here.

Regards,
indrapal

  • x
  • convention:

user_2790689     Created May 4, 2015 18:02:51 Helpful(0) Helpful(0)

Please wait,we'll answer you later.
  • x
  • convention:

p00187531     Created May 4, 2015 18:08:26 Helpful(0) Helpful(0)

first, only the device level exceed 5700-EI can support this feature

second, it must be installed V200R005C00SPC500 version OS

  • x
  • convention:

indapal.rathor     Created May 26, 2015 20:01:26 Helpful(0) Helpful(0)

Reply 3 #

All Right.

  • x
  • convention:

Reply

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Fast reply Scroll to top