S5700 latency issue

Created Feb 26, 2018 14:18:13Latest reply Mar 01, 2018 09:10:51 869 1 0 0
  Rewarded E coins: 0 (problem resolved)
This post was last edited by msamir26 at 2018-2-26 15:05. Hello. I Hope you doing well.

We use S5720-SI as an access switch. we have migrated from cisco to huawei . The Company complain about latency issue. Before migration when i try to ping a PC connected to the same switch the time shows less than 1 ms after migration  to huawei the time become from 2ms to 4ms approximatly.
Kindly i need to know how to troubleshoot yhis problem.?
  • x
  • convention:

debugger  Mentor   Created Mar 01, 2018 09:10:51 Helpful(1) Helpful(1)

I think the latency is in a reasonable range if no matter to the network service.
If the ping packet is forwarded by L2, the latency will be less than 1 ms, if L3, it will bigger.
  • x
  • convention:

Responses

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice:To ensure the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but not limited to politically sensitive content, content concerning pornography, gambling, drug abuse and trafficking, content that may disclose or infringe upon others' intellectual properties, including commercial secrets, trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy. Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see“ Privacy Policy.”
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Fast reply Scroll to top