Policy-base-route not working

Created: Jul 10, 2016 05:20:16Latest reply: Jul 22, 2016 17:41:02 1372 2 0 0

Hi

I have router ne40e and use policy-base-route for routing some ip address 

I do correct config this section

But dont working

Ex : policy-base-roue test permit node 10

If-match acl 3000

Apply ip-address next-hop x.x.x.x 

Policy-base-route test permit node 20

But ip address selecte with acl dont route to next-hop          Why?

  • x
  • convention:

user_235153     Created Jul 11, 2016 09:05:35 Helpful(0) Helpful(0)

Policy-base-route not working

ACL MAYBE WRONG

  • x
  • convention:

pedroo     Created Jul 11, 2016 18:57:27 Helpful(0) Helpful(0)

ACL is Correct . i'm sure

Whether to use these tools need to be licensed ?


  • x
  • convention:

Reply

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice: To protect the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but are not limited to the following:
  • Politically sensitive content
  • Content concerning pornography, gambling, and drug abuse
  • Content that may disclose or infringe upon others ' commercial secrets, intellectual properties, including trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy
Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see " Privacy."
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Fast reply Scroll to top