Connection of a router

Created Dec 20, 2013 20:23:57Latest reply Dec 25, 2013 17:46:41 1614 1 0 0

I have Lte CPE B593 router

I bourght in Denmark, but I will like to use it in Bolivia.

The problem is that I have tried 3 different chips from 3 different companies, but niether of them shows any signal on the router - what have I done wrong?


Best regards


Poul Erik Larsen


Bolivia

  • x
  • convention:

Monica  Mentor   Created Dec 25, 2013 17:46:41 Helpful(0) Helpful(0)

for this advice, you shoule go to Huawei Device

http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201107199604/FAQ_ServiceHotline_en/index.html

  • x
  • convention:

Responses

Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

Notice:To ensure the legitimate rights and interests of you, the community, and third parties, do not release content that may bring legal risks to all parties, including but not limited to politically sensitive content, content concerning pornography, gambling, drug abuse and trafficking, content that may disclose or infringe upon others' intellectual properties, including commercial secrets, trade marks, copyrights, and patents, and personal privacy. Do not share your account and password with others. All operations performed using your account will be regarded as your own actions and all consequences arising therefrom will be borne by you. For details, see“ Privacy Policy.”
If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Fast reply Scroll to top