more than 4 CE6800 - stuck on "device is running" eNSP V100R002C00B510

[Copy the link]
Released on : 2018-2-1 20:47:23   Latest reply:2018-03-22 23:25:02
1253 5
kacpersky    

  Reward: 3E Coins   (Problem solved)
This post was last edited by kacpersky at 2018-2-1 13:52. Hello,

I have to run one by one to obtain four devices online.
I have seen a problem with running 5th CE6800.
The device as 5th has stucked on "the device is running" with a lot of hashes.Also four other devices are not responding.
How can I run more than 4 devices? CPU and memory is not a problem.
I have seen this problem on 3 eNSPs installed on diffrent Server/laptop/PC
  


Also I would like to add, that I have enabled Virtualization in BIOS MENU.
Attachment: You need to log in to download or view. No account?Register
  • x
  • convention:

Comment Reply

Go to the specified floor
KD35  Moderator   Released on 2018-2-2 09:01:27 Helpful(2) Helpful(2)

With your vbox related to setting the memory size, a CE6800 takes up about 300M memory, so in accordance with the default value, only 3, can be modified (remember to make ensp where the folder to get the highest permission, or without error will be reported)

This article contains more resources

You need to log in to download or view. No account?Register

x
  • x
  • convention:

Comment Reply

kacpersky     Released on 2018-2-7 18:11:14 Helpful(0) Helpful(0)

Thank you very much. It works. Should be added to FAQ.
  • x
  • convention:

Comment Reply

simulating     Released on 2018-2-28 08:29:32 Helpful(0) Helpful(0)

Posted by kacpersky at 2018-2-7 18:11 Thank you very much. It works. Should be added to FAQ.
I am facing exactly the same problem. However, I could not follow the above steps as I get E_FAIL error from virtualbox. Please suggest.

This article contains more resources

You need to log in to download or view. No account?Register

x
  • x
  • convention:

Comment Reply

kacpersky     Released on 2018-3-1 19:51:36 Helpful(0) Helpful(0)

Posted by simulating at 2018-2-28 01:29 I am facing exactly the same problem. However, I could not follow the above steps as I get E_FAIL ...
You have to close the eNSP and run as an administrator Virtualbox.
  • x
  • convention:

Comment Reply

StarOfWest  Moderator   Released on 2018-3-22 23:25:02 Helpful(0) Helpful(0)

Try to power on CE switches one by one, not all together .
  • x
  • convention:

Comment Reply

“We only get answers to the questions that we ask.” physicist Werner Heisenberg
Reply
You need to log in to reply to the post Login | Register

If the attachment button is not available, update the Adobe Flash Player to the latest version!
Fast reply Scroll to top