Why is the GE interface on the 8FE1GE interface card not seen in interface information after the interface card register successfully


Run the display interface brief command to view the interface information:

<Huawei> display interface brief
InUti/OutUti: input utility/output utility
Interface                   PHY      Protocol    InUti    OutUti      inErrors     outErrors
Cellular0/0/0               down      down        0%        0%           0             0    
Cellular0/0/1               down      down        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/0         down      down        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/1         up          up        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/2         down      down        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/3         down      down        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/4         up          up      0.01%     0.01%          0             0    
Ethernet5/0/5         down      down        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/6         down      down        0%        0%           0             0    
Ethernet5/0/7         down      down        0%        0%           0             0    
GigabitEthernet0/0/0        down      down        0%        0%           0             0    
GigabitEthernet0/0/1        down      down        0%        0%           0             0    
GigabitEthernet0/0/2        down      down        0%        0%           0             0    
GigabitEthernet5/0/0  down      down        0%        0%           0             0    

You can see from the command output that the GE interface on the 8FE1GE interface card is displayed after the other GE interfaces on the router, not following the eight FE interfaces on the interface card.

Scroll to top